Föreläsare till din konferens

Behöver du en riktigt bra föreläsare till din konferens?  En föreläsare som både utbildar och underhåller. Någon som är energigivande och tankeväckande.

Föreläsare Tomas Eriksson höjer arbetsglädjen

Boka föreläsare Tomas Eriksson till din kommande konferens när du och dina medarbetare behöver fylla på med arbetsglädje. Ni får konkreta tips som gör att ni omgående kan öka arbetsglädjen. Små förändringar som gör stor skillnad.

Föreläsare som inspirerar och levandegör

Söker du en föreläsare som får er att skratta, känna igen er och vilja ta ett större ansvar för helheten? Tomas föreläser inte i vanlig bemärkelse. Han iscensätter och levandegör sitt budskap. Tomas bjuder på lika delar utbildning och underhållning. Tomas är ingenjören som blev inspiratör.

När du anlitar Tomas som föreläsare till din konferens får ni inte ett tips – utan en hel nyckelknippa med tips på hur ni själva kan skapa små förändringar som gör att ni får mer gjort med mindre stress.

Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Linköping, Östersund och Umeå

Föreläsare Tomas Eriksson utgår från Stockholm men har hela landet som arbetsfält. Han föreläser bland annat i Eskilstuna, Göteborg, Jönköping, Karlstad, Kristianstad, Linköping, Malmö, Sundsvall, Umeå, Uppsala och Östersund.

Tomas – uppskattad föreläsare

Tomas får betyget 5,6 av 6 möjliga av deltagarna. Så här säger några av Tomas uppdragsgivare och deltagare:

“Tack för igår! Dina tips om arbetsglädje finns kvar hos oss och du bjöd också på härliga igenkännande skratt. Det susar av glada minnen i korridoren på Stadshuset idag”
Maria West, Stadsbyggnadsförvaltningen, Karlstad

“Stort tack för din föreläsning! Det var precis vad vi behövde just nu.”
Gudrun Widmark, enhetschef, Sundsvalls stadsbibliotek, Sundsvall

“Tack för en underbar föreläsning på ‘Knäck ohälsan’ i Linköping.”
Maria Berg, Ekholmens vårdcentral, Linköping

Föredrag Arbetsglädje

Föredrag Arbetsglädje gör din arbetsplats mer effektiv. Passar alla yrkeskategorier. Räkna med många skratt. Perfekt för dig som söker ett inspirerande föredrag till den kommande konferensen.