Teambuilding

Vilken teambuilding behöver din grupp?
Teambuilding

Teambuilding som bygger trygghet och effektivitet

- Teambuilding handlar om att utveckla något som är svårt att ta på och samtidigt har en väldig stor påverkan på hur gruppen fungerar och vad den kan leverera, säger organisationskonsult Johan Stenlund.

Vi på arbetsglädje.se jobbar med en utbildning som anpassas till din grupps profil och det din grupp behöver utveckla.


Med fokus på era utmaningar

Leder du en ny grupp som snabbt behöver bli ett effektivt team? Eller är du ansvarig för en etablerad grupp som skulle behöva förbättra sin interna kommunikation? Eller en grupp som behöver nytändning? Vilket teambuilding-fokus skulle du säga att din grupp behöver?

- Övningarna i teambuildingen är utformade och utvalda för att hjälpa din organisation, din grupp och dina medarbetarna med de utmaningar ni står inför, säger Johan Stenlund.


Teambuilding som ger ansvarstagande och samspel

En utbildning med oss på arbetsgladje.se ger större ansvarstagande och ett smidigare samspel i din grupp. Den bygger på lönsamhet, tillit och insikt om hur vi som individer påverkar varandra i gruppen.


Teambuilding under 1-2 dagar

På några timmar under er konferens kan vi ge smakprov på hur verkligt samarbete i din grupp skulle kunna se ut, men bygger inte tillit i någon större mening.

- Under vår utbildning på 1-2 dagar hinner gruppens samhörighet och tillit utvecklas med ett påtagligt resultat. Genom att lägga till en eller flera uppföljningsdagar får ni en utveckling som dessutom är hållbar över tid, säger organisationskonsult Johan Stenlund.

 Ny grupp

Förkorta tiden till effektiv en grupp
Teambuilding - ny arbetsgrupp


Teambuiling med SDIOlikheter som styrka
Ta vara på gruppens styrkor och olikheter
Teambuilding med SDI


Skräddarsytt
Vilka utmaningar står du och din grupp inför?
Teambuilding för din grupp


Ledningsgruppen
En extra viktig grupp
Teambuilding för ledningsgruppen


Mellan teamen
När vi och dom behöver samarbeta
Teambuilding mellan teamen


Teambuilding med feedbackBättre feedback
Svart bälte i feedback
Teambuilding med feedback


Arbetsglädje
När det råder brist på arbetsglädje
Teambuilding för arbetsglädje

 


 
Är det bara nya grupper som behöver teambuilding?

Olika grupper behöver olika typer av teambuilding. För en nybildad grupp handlar det främst om att lära känna varandra. För en grupp som jobbat tillsammans i många år kan teambuildingen handla om att synliggöra och ta hand om det som hindrar gruppen att samarbete så effektivt som möjligt.


Vad är ett team?

Ett team är en grupp människor som känner tillit till varandra, delar ett gemensamt syfte och samarbetar för att uppnå sina gemensamma mål.


Hur vet jag om min arbets- eller ledningsgrupp skulle ha nytta av en teambuilding?

Alla som jobbar tillsammans har nytta av att med jämna mellanrum utveckla samarbetet och samhörigheten. Se bara till att det blir en teambuilding som är anpassad till det din grupp behöver utveckla.


Vi ser fram emot att höra ifrån dig

Vad skulle en teambuilding betyda för din organisation?  Hur ser era förutsättningar ut? Kontakta Tomas eller Johan med dina funderingar och önskemål. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Tomas Eriksson  0708-10 36 36  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Johan Stenlund  070-646 9 646  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Vi utgår ifrån Stockholm men är aktiva i hela landet, såsom i Göteborg, Malmö, Lund, Kristianstad, Jönköping, Örebro, Linköping, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Karlstad, Umeå och Östersund.