Teambuilding som ger glädje och resultat

Söker du ökat samarbete och större ansvarstagande för helheten? Vår teambuilding lyfter din grupp och ger er styrkan att möta era verkliga utmaningar. En utveckling som ni har nytta och glädje av i vardagen.

Riktig teambuilding skapar förändring

För oss är teambuilding inte bumperball och middagsmord. Vi vet att det krävs mer än så för att åstadkomma verklig förändring. Teamutveckling med oss innebär för er utvalda övningar som kombineras med insiktsgivande reflektion och utvecklande dialog.

Varför välja vår teambuilding?

  • Ni får en teambuilding som stärker relationerna i gruppen. Med ett smidigt samarbete når din grupp lättare och snabbare sina mål.
  • Gruppens samhörighet och vi-anda växer. Det gör också arbetsglädjen och tilliten till varandra.
  • Din grupp blir medveten om sina styrkor, en förutsättning för att kunna använda dem balanserat och ändamålsenligt.
  • Vi ger er verktygen för ansvarstagande och en utveckling som är hållbar över tid.
  • Med oss bygger ni teamglädje = glädjerik effektivitet i grupp.

Utveckling på riktigt

Tillsammans med oss får ni en teambuilding med mycket mer än bara övningar. Vi hjälper er att stanna upp och reflektera. Så att ni blir medvetna om vad ni tar för givet. Först när ni får upp ögonen för det som ni gör omedvetet, kan ni välja att göra på ett nytt och smartare sätt. Det är vid medvetna vägval som din grupp växer på riktigt.

Vi kommer till er

Vi utgår från Stockholm men har hela landet som arbetsfält. Vi gör team av grupper i bland annat Kristinestad och Karlstad, Norrköping och Norrtälje, Uddevalla och Umeå och Örebro och Östersund. Vilken ort eller konferensanläggning är aktuell för er?

Samarbete, ansvar och arbetsglädje

Söker du ökat samarbete, större vi-känsla och ökat ansvarstagande i din grupp? Då passar vår teamutveckling perfekt. Vill du dessutom ha mer arbetsglädje – då råder ingen tvekan:

Kontakta Johan Stenlund idag för kostnadsfri konsultation och offertförfrågan.